söndag 23 september 2007

Bli en party-puma med den ultimata party stassen ;)


1. Makeup- Alla som har smink på fest (vilket innebär de flesta tjejer) vet att det som såg snyggt ut i början av kvällen lätt förflyttar sig till inte lika smickrande områden. Så varför inte ha ögonskuggan under ögat där man endå vet att det kommer hamna förr eller senare?! (folk lär garanterat undra hur mycket du har festat)
2. Klädsel- Även om man inte själv spiller så lyckas alltid någon annan begå detta förfärliga misstag. För att kunna slappna av ordentligt föreslår jag en klänning som denna, där man inte ens skulle märka att det är en rosa drink du har spillt mitt på klänningen. (Sammanfattning: låt dina kläder agera målarduk för dina OCH andras drinkar)
3. Skor- Va gör man om ens sko går sönder? Bra fråga. Jag tycker helt klart att man ska satsa på en sko som redan från början ser otroligt annorlunda ut. Då slipper man känna några som helst bekymmer om skorna råkar gå sönder. Ju mer förstörda, desto bättre! (tips: kan man inte casha ut med 5000 pix för ett par skor från Marc Jacobs kan man alltid montera isär ett par gamla slitna favoriter och sätta ihop igen på konstigaste tänkbara sätt)

1 kommentar:

Anonym sa...

Klänningen var grymt snygg! Var är den ifrån?

Din blogg är bra, unik och speciell. Och din banner - klockren. Fortsätt tjejen.