söndag 16 september 2007

Utvärdering

Utvärdering av helgen:

Fredag: alltid lika trevligt när det vankas fest och det är fredag, man är liksom extra sugen på att få komma ut och roa sig lite. Kunskaps insparks fest stod på schemat och alla var snygga och glada. Startade upp hos Hellmann med lite uppblåsning av diverse badsaker, insmörjning med solkräm (för vissa också olja), snack om diverse roliga upplevelser och annat väldigt IQ krävande saker.

Gänget tar taxi in till staden, det ena gänget lite busigare än det andra när vi kör på springnota ifrån taxin. Vi anländer till ljura där alla är väldigt glada och dans sugna. Malin vinner inoficiellt pris för bästa "utklädnad" då hon kommer till beach partyt iförd shorts och ett linne med påsydda snäckor. Hennes smeknamn för kvällen blev snäckan, kort och gott!
Mycket lyckad kväll så att säga.



Lördag: dagen spenderas på ett mycket bra sätt. Och kvällen ännu bättre.
Efter käk osv. möter jag och Malin upp brudarna (Malin L, Anna, Sophia och Fredrika) för en fika på fräcka. Senare drar vi till badet där endast tre i sällskapet vågar sig in för ett eller flera dopp i äventyrsbadet. Mycket trevligt och annorlunda sätt att spendera Lördags kvällen på!


Söndag: Spenderas på slappast möjliga sätt. Det är ju så det ska va!!?
Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss & Kram / c

Inga kommentarer: